Kundvagnen är tom

  
  
Webshopsguiden

Nedan finns en guide till webshopen, där ni finner svaret på de vanligaste frågorna. Kontakta gärna oss via victor@floradekor.eu eller 031-68 67 50 om du har några vidare frågor.

Användarnamn och lösenord

Befintlig kund

Om du redan är kund så är det bara att klicka på lösenordspåminnelse, se nedan.


  

Inom några minuter så kommer du att få ett mejl, till den e-postadress som vi har registrerat på ert kund kort. Klicka på länken i mejlet och välj därefter ett lösenord. När du har valt ett lösenord så är det bara att logga in i shopen med ditt användarnamn (din e-postadress) och lösenordet som du valt.

Om du är kund hos oss och vi inte har din mejladress så skicka ett mejl till victor@floradekor.eu.  Victor kommer då att registrera din e-postadress på ditt kundkort och hjälpa dig att ställa in lösenordet.  

Om du är en ny kund

Klicka på ”ny kund” tillhöger på sidan. Sedan är det bara att fylla i dina uppgifter i formuläret. Efter att du har fyllt i formuläret så kommer du att få ett mejl från oss så fort vi har aktiverat ditt webshop konto. Sedan är det bara att logga in med uppgifterna du valt.

När du är inloggad

Snabborder; när du vet vad du vill ha

Detta är en mycket bra funktion att använda om du redan känner till artikelnumret eller namnet på de produkter du vill köpa (klicka här för att komma till den senaste katalogen). Använd denna funktion genom att klicka på ”snabb order”. Här kan du söka på varans artikelnummer eller namn. Välj sedan hur många förpackningar du vill beställa. När du är klar med din order klicka på ”till kassan”.

Skapa en order

När du är inloggad kan du navigera dig fram bland våra produkter i menyn till vänster. Klicka på den produktkategori som du är intresserad av. När du vet vilken/ vilka produkter du vill köpa så klicka på köp för att lägga den i din kundvagn.  Notera att det endast går att köpa hela förpackningar.

Kassan

Kontrollera att uppgifterna stämmer och klicka sedan på ”bekräfta order”. 

Powered by Winbas e-handel

Mitt konto

Användarnamn (E-postadress):

Lösenord:closed Lösenordspåminnelse
closed Ny kund